Retourzendingen

Als je producten bestelt en ervoor kiest om deze thuis te laten bezorgen, heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of je het product wilt houden. Mocht je binnen die termijn besluiten de producten terug te sturen, neem dan contact met ons op.

Houd alsjeblieft rekening met de volgende voorwaarden voor het retourneren van producten:

  • De verzendkosten voor het retour sturen van producten zijn voor eigen rekening;
  • Nadat wij je product(en) retour ontvangen hebben, ontvang je binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug;
  • Zorg er altijd voor dat als je de producten retour stuurt, je een bewijs van aflevering ontvangt (om discussie te voorkomen);
  • Het is niet mogelijk producten te retourneren die reeds gebruikt zijn;
  • Lees meer over de voorwaarden van kopen op afstand op de site van consuWijzer.

RETOURZENDINGEN STAP VOOR STAP:

STAP 1: GA NAAR JE ACCOUNT EN VRAAG EEN RETOUR AAN
Ga naar “mijn account” en bekijk je “Bestelgeschiedenis”. Klik op "details" en ga naar "Goederen retour". Vink de bijbehorende vakjes aan en geef een korte uitleg waarom je deze producten terug wilt sturen. Klik daarna op de knop "Retourbon aanmaken".

STAP 2: WACHT OP BEVESTIGING EN PRINT DAARNA DE RETOURBON
Je verzoek tot retour is aangemaakt en wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Wanneer je retouraanvraag door ons wordt bevestigd ga je naar “mijn geretourneerde producten” en print de retourbon.
STAP 3: STUUR JE PAKKET AAN ONS OP (INCL. RETOURBON)
De geprinte retourbon dient meegestuurd te worden in het pakket met de retourproducten. Het pakket dient verzonden te worden aan:

MerchPlanet.com - Raambrug 36 - 5531 AG Bladel - Nederland
STAP 4: BEVESTIGING ONTVANGST PAKKET
Als we het pakket hebben ontvangen informeren wij je hierover per e-mail. We zullen vervolgens de terugbetaling van het retourbedrag in behandeling nemen.
STAP 5: TERUGBETALING
Wanneer de geretourneerde producten voldoen aan de gestelde voorwaarden zullen we het gestelde bedrag binnen 14 dagen terugstorten.Als aan de voorwaarden voor het retourneren niet is voldaan, hebben we het recht om je pakket of de terugbetaling te weigeren.